De services bij van der Poel Elektro

Bij van der Poel Elektro staat klanttevredenheid centraal. Wij staan voor kwaliteit op gebied van nieuwe producten en plaatsing en een fijne ervaring voor onze klanten. Wij adviseren, repareren en installeren. Ook inbouwapparatuur wordt door ons verzorgd. Onze gecertificeerde monteur helpt u graag. Twijfelt u tussen een aantal apparaten? Weet u niet welke het beste is? U kunt zes dagen per week contact met ons opnemen via telefoon en op elk moment een serviceverzoek sturen via de website.

Image Failed to load

Installatieservice

Heeft u een nieuw apparaat nodig, maar u heeft geen idee hoe u deze moet installeren. Wij zorgen dat uw nieuwe product kwalitatief en snel geinstalleerd is.Image Failed to load

Inbouwservice

Bij het inbouwen van apparatuur is het belangrijk dat u vakmensen met ervaring inschakelt, zodat uw apparatuur zorgvuldig wordt geinstalleerd. Bij van der Poel Elektro helpt onze gecertificeerde monteur u graag bij het plaatsen van inbouwapparatuur.

Image Failed to load

Reparatieservice

Heeft u een storing aan uw apparatuur? Wij staan bij u op de stoep wanneer u dat uitkomt. Door onze ervaren monteur kunnen wij de meeste defecten gemakkelijk en snel verhelpen.Milieuvriendelijk

Bij van der Poel Elektro vinden wij het milieu en scheiden van afval belangrijk. Bij het installeren van nieuwe apparatuur nemen wij gratis het oude apparaat en verpakkingsmateriaal mee. De oude producten worden dan op een milieuvriendelijke manier verwerkt door ons.

Van der Poel Elektro verwerkt uw oude apparaten met samenwerking van stichting OPEN. Wij nemen de oude apparaten mee vanaf uw huis. Vervolgens scheiden wij de producten zodat deze op een milieuvriendelijke manier afgevoerd kunnen worden. Stichting OPEN neemt de apparaten mee om te verwerken en te recyclen.

Image failed to load

Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen?

Image failed to load

Reparatieservice

Met onze technische ervaring kunnen we u ook helpen met reparaties. Wij spreken met u een datum en tijd af wanneer dit voor u uitkomt.

Image failed to load

Inbouw

Bij het inbouwen van apparatuur is het belangrijk om ervaren vakmensen te hebben, zodat u zeker weet dat uw apparatuur goed wordt geinstaleerd.

Image failed to load

Installatieservice

Wij zijn pas tevreden als wij zeker weten dat uw nieuwe aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product perfect geinstaleerd en geintegreerd wordt.

Image failed to load

Advies

Wij vinden het belangrijk dat u een passend en afgestemd advies krijgt op problemen die u tegenkomt binnen ons vakgebied, zodat u tevreden bent met uw nieuwe apparatuur of installatie.